Bestille lisens (fornyelse/eksisterende medlemmer)

Bestilling/fornyelse av lisens for inneværende år gjøres her

Hvem kan bestille lisens her?

  • De som har løst lisens et tidligere år, så fremt at diplomet Ren Utøver er registrert hos Forbundet (nytt fra 2020)
  • De som har registrert Anti-doping kontrakt og diplomet Ren Utøver til Forbundet, etter innmelding, men som har valgt å vente med å løse lisens.

Nye medlemmer som ønsker lisens, må ta kontakt med innmeldingsansvarlig under medlemskap. Generell informasjon, kontrakt og diplom må være ordnet først.

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Benytt epostskjemaet nedenfor for bestilling av lisens (Vanlig lisens eller engangslisens). 

  • Ta kontakt med din trenerkontakt, før du tenker å løse engangslisens (engangslisens kan du bestilles, hvis du aldri tidligere har løst lisens). Denne er også kun gyldig i tre måneder etter bestilling.
  • Du blir fakturert for lisensen via samme betalingsmåte som du betaler for medlemskap og treningsavgift. Dette sendes fra [email protected]
  • Gjeldende priser for lisens kan du finne her. Skjemaet vil generere en e-post til klubbleder som bestiller lisensen hos forbundet, og en e-post til fakturaansvarlig Gaute Gillund som sender deg betalingskrav.

Legg ved ved følgende i beskrivelse i bestillingen: Vanlig lisens eller engangslisens, Navn, fødselsdato, telefonnummer, e-post og hva det gjelder.

Kursbevis Rent utøver  må legges ved som vedlegg, PDF.

Du er selv ansvarlig for å se til at lisensen har blitt bestilt, og at Rent Utøver er registrert hos Forbundet. Du må ha mottatt en manuell bekreftelse på at lisens faktisk er bestilt eller at du selv sjekker dette via lenken her (styrkeløft.no)

Viktig informasjon om vedlegg

Maks filstørrelse for opplasting er 10MB. Aksepterte filtyper er PDF, PNG, JPG og JPEG.

    Emne: Bestilling av lisens (eksisterende medlemmer)

    Meny