Påmelding til mesterskap

Påmelding til mesterskap og klubbstevner

Påmelding til mesterskap som har status høyere enn klubbmesterskap, gjøres via egne påmeldingsskjemaer som blir postet på Facebooksiden vår i god tid før det aktuelle mesterskapet (Regionalmesterskap, NM Styrkeløft og NM Benkpress)Den samme praksisen gjelder også for påmelding til klubbstevner, hvor vi legger ut invitasjon på Facebooksiden, og skjema for påmelding til dette. Ansvarlig for påmelding til mesterskap/klubbstevner er Dietmar Wolf – Se kontaktinformasjon her – under fanen styret.

For å kunne delta på på mesterskap med status NM, må man ha klart kvalifiseringskravet for det aktuelle Mesterskapet. Husk at det er ulike krav for de ulike alderskategoriene. Vi tar også forbehold om endringer rundt dette. Hvis noe er uklart rundt dette, så tar du kontakt med Dietmar Wolf.

Hvis man skal delta på mesterskap med status over klubbmesterskap, er det et krav om at man representerer klubben med oppdatert representasjons t-skjorte som kan kjøpes her. T-skjorten har i utgangspunktet gyldighet inneværende år, da nye sponsorer kommer inn, og andre går ut. Spør klubbtrener om du er usikker på noe.

Klubben stiller visse krav til utøvere som skal delta over RM-nivå. Når man deltar på et mesterskap, så løfter man ikke bare for seg selv, men først og fremt for klubben. Se mer under våre retningslinjer her (oppmøte i våre klubblokaler etc.)

 

Internasjonale mesterskap – Veteran

Dere finner relevant informasjon inne på forbundets hjemmesider: Internasjonal deltagelse    & Kvalifiseringskrav som er et minimum for deltagelse

Kort oppsummert må du ha klart minimumskravene for kvalifisering på to mesterskap over klubbmesterskap nivå (RM/NM). I tillegg vil dette uansett være en vurdering som gjøres av landslagssjefen for veteraner, da det kan være flere kvalifiserte personer i samme klasse. Det er Trond Grønvold som  håndterer en eventuell søknad til Forbundet, etter forespørsel fra det aktuelle medlemmet som har et ønske om å delta. Det er ikke noe poeng å søke før selve invitasjonen til aktuelle mesterskapet EM/VM er sendt ut. Ellers gjelder informasjonen som ligger i lenkene ovenfor, og vi tar forbehold om at dette kan endre seg.

Trond Grønvold har hovedansvaret her:

E-post: [email protected]

Tlf: 995 86 717

Meny