Påmelding til mesterskap

Påmelding til mesterskap

Påmelding til mesterskap som har status høyere enn klubbmesterskap, gjøres via egne påmeldingsskjemaer som blir postet på Facebooksiden vår i god tid før det aktuelle mesterskapet. Det vil si Regionalmesterskap, NM styrkeløft og NM benkpress. Ansvarlig for påmelding til mesterskap er Dietmar Wolf – Se kontaktinformasjon her – under styret.

For å kunne delta på på mesterskap med status NM, må man ha klart kvalifiseringskravet for det aktuelle NM-mesterskapet. Husk at det er ulike krav for de ulike alderskategoriene. Vi tar også forbehold om endringer rundt dette. Hvis noe er uklart rundt dette, så tar du kontakt med Dietmar Wolf.

Hvis man skal delta på mesterskap over klubbmesterskap, er det et krav om at man representerer klubben med oppdatert representasjons t-skjorte som kan kjøpes her. T-skjorten har i utgangspunktet gyldighet inneværende år, da nye sponsorer kommer inn, og andre går ut. Spør klubbtrener om du er usikker på noe.

Klubben stiller visse krav til utøvere som skal delta over RM-nivå. Når man deltar på et mesterskap, så løfter man ikke bare for seg selv, men først og fremt for klubben. Se mer under våre retningslinjer her (oppmøte i våre klubblokaler etc.)

 

Internasjonale mesterskap – Veteran

Dere finner relevant informasjon inne på forbundets hjemmesider: Internasjonal deltagelse    & Kvalifiseringskrav som er et minimum for deltagelse

Dietmar Wolf og Roger Eriksen har også gode oversikt rundt dette.

Meny